Innotec Glue Universal

/
/
/
/ Innotec Glue (Universal)
Glue
Category
Glues, Tools
Part Number
IN07.1435
Vendor
Innotec

Quantity

€35.00

Visa, MasterCard, PayPal or Bank Transfer

Out of stock

Description

Topfix is een 2-componentenproduct dat speciaal ontwikkeld is voor het snel verlijmen van veel verschillende toepassingen. Topfix heeft een uitstekende hechting op verschillende ondergronden, zoals kunststof, metaal, hout enz. Het product droogt zeer snel, waardoor het onderdeel meestal na 10 minuten weer kan worden gebruikt.

Door de speciale samenstelling van Topfix wordt er een enorm sterke verlijming gerealiseerd. Topfix is tevens beperkt flexibel waardoor het product voor zeer veel uiteenlopende toepassingen kan worden ingezet. Door Topfix te combineren met Repaplast Primer New Formula ontstaat er een unieke combinatie van producten die zelfs op zeer moeilijke ondergronden, zoals gerecycleerde kunststoffen, natuursteen, metaal, rvs en plexiglas kan worden gebruikt.

Door de unieke eigenschappen van Topfix is het mogelijk om verlijmingen te realiseren die tot voor kort niet mogelijk waren. Maar ook reparaties van onderdelen die normaal worden weggegooid, kunnen hersteld worden. Daarnaast is Topfix perfect geschikt voor uiteenlopende noodreparaties.

Topfix heeft een goed standvermogen en daarnaast ook een lange uitspuittijd. Hierdoor is het product ook perfect geschikt voor verlijmingen op verticale toepassingen die niet in een keer te verlijmen of te modelleren zijn. Topfix wordt in twee kleuren geleverd. De onopvallende lichtgrijze kleur is ideaal om o.a. de meest voorkomende lichtgekleurde verlichtingsunits uit de mobiliteitssector te herstellen. Daarnaast wordt het product ook in zwart geleverd voor het verlijmen van uiteenlopende zwarte en onopvallende toepassingen.

Door de verpakking in een handige duokoker en met behulp van de Mixer Gun is Topfix gemakkelijk in het gebruik en zeer nauwkeurig te doseren. De speciale mixer-nozzle zorgt te allen tijde voor de juiste mengverhouding en voorkomt bovendien het uitharden van het restant in de koker. Hierdoor is ook een aangebroken koker Topfix nog lang houdbaar.

Eigenschappen:
•Zeer goede hechting op zeer vele ondergronden.
•Zeer snelle droging.
•Zeer snel handvast.
•Goed standvermogen.
•Leverbaar in twee kleuren: lichtgrijs en zwart.
•Goede temperatuurbestendigheid.
•2-componentenproduct voor zeer snel verlijmen.
•Handige duokoker met mixer-nozzle zorgt voor een nauwkeurige dosering.

This product is universal.

Contact form

Do you wish to receive View products about this product? Please fill out the form below.

When filling in the form your data will only be used to follow up on your questions or commentary. You always have the possibility to ask for the data we know about you, have it removed or edited. Contact us here.

Check out our complete privacy policy.

Personal details

Car specifications

If you have specific questions, write them down below.

To prevent spam, you have to enter the code below

To top of page